torstai 3. huhtikuuta 2008

Helsinki Solidarity

Valtamedia uutisoi:

Solidaarisuusisku Jyväskylän valtaajien puolesta

Valtamedialle lähetetyn tiedotteen mukaan "Tekomme kumpuaa siitä, että poliisi oli aikaisemmin senaatti-kiinteistöjen pyynnöstä tehnyt hyökkäyksen jyväskylässä sijainnutta autonomista tilaa kohtaan. Koemme käyvämme samaa taistelua ja voittaaksemme meidän pitää viedä taistelu kaikkialle. Tuhat ungdomshusetia, sosiaalikeskus nyt, polaari takas!"

Ja seuraavaksi kansan pinnallisten rivien spämmiääntä kommenttien muodossa... :D:D:D

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Helsinki osoittaa solidaarisuuttaan video julkaisulla. Kyseinen pätkä on nähtävillä youtubessa.

Tässä linkki.

http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0&

autonominen tiedekunta kirjoitti...

Fantastista! :D:D:D

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Pinnallisten?

Näkemieni kuvien perusteella suurin osa valtaajista kelluisi aika hyvin.

Miksi ihmeessä annoitte periksi niin nopeasti? Olisin saanut harpuunan käyttööni vasta tänään.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta miksi piti sotkea ja tuhota? Kuuluuko se vain asiaan? Voisiko joku selittää, olen hiukan pinnallinen. Se vain vaikuttaa jotenkin huonolta PR-toiminnalta.

Anonyymi kirjoitti...

En yhtään ymmärrä näiden kommentoijien hanakkuutta kiinnittää huomiota epäolennaiseen... Mitä muka on tuhottu? Tietääkseni ei mitään. Valtaajien tarkoituksena oli kait rakentaa omaa tilaa, ei tuhota sitä. Sotkettu? Tageja varmaan ilmestyi seinille. Mitä sitten? Jos se on valtaajien tapa ilmaista asioita ja tehdä paikasta oman näköisensä, niin sitten on. Jos se ei vastaa ihmisten siisteysstandardeja niin so what... Sitä paitsi, rakennushan oli menossa remonttiin vai oliko jopa purkuun. Mitä se ketään haittaa jos maalipinnalle ilmestyy raapustuksia. Mitään taloudellista vahinkoa ei tietojeni mukaan ole tullut. Eikä mua kyllä haittaisi vaikka olisi tullutkin, muut aspektit tossa on niin paljon tärkeämpiä kuin hyvän käytöksen etiketti...

PR:ää? No herran jestas, ei kait noi mitään yrityskonsultteja olleetkaan. Ehkä valtaajien pitää ens kerralla tehdä etukäteen sopimus Lassila&Tikanojan kanssa, ettei nää "pahvit" vedä herneitä sievään nenäänsä. Joopa joo...

Nimim. hohhoijaa...

Anonyymi kirjoitti...

Tuttavani isä työskentelee poliisissa, hän sai napattua poliisin salaa kuvaaman videon Autonomisen tiedekunnan toimista Polaarissa. Video on nähtävillä youtubessa.

Tässä linkki.

http://www.youtube.com/watch?v=rc8jmEHU6dA

autonominen tiedekunta kirjoitti...

Siistiä meitsi on telkassa!!! <3<3<3

Anonyymi kirjoitti...

Jos te haluatte "autonomisen tilan", miksi ette osta taloa sen sijaan että vandalisoitte muiden omaisuutta? Voin vakuuttaa että poliisi ei teitä omasta talostanne poista, ellette naapureita häiritse. Voisitte töhriä seiniä ihan olan takaa. Siitä vain rahaa hankkimaan. Järjestäkää vaikka keräys, tai menkää töihin. Tai vaikkapa pajukoreja voisitte punoa ja myydä niitä torilla.

Myös demokratian kautta voisitte vaikuttaa. Jos riittävän suuri osa äänestäjistä kannattaa tilojen tarjoamista teille rellestämistä ja vaihtoehtoelämää varten, tilat varmasti löytyvät. Rohkeasti vain politiikkaa harjoittamaan. Tietysti, jos merkittävä osa äänestäjistä pitää teitä idiootteina ja aatettanne naurettavana, tilat voivat jäädä saamatta.

Nimim. Epäautonomisessa tiedekunnassa opiskeleva.

Anonyymi kirjoitti...

Kappas, toimintatapoja ja retoriikkaa lainataan oikeilta terroristeilta. Aika jännittävää!

Anonyymi kirjoitti...

http://lotta.yle.fi/rswebjkl.nsf/ramagent?openagent&k-suo2008040200742.ram

Tämä osoittaa, että valtaajat eivät tienneet mistään mitään. Pihalla pyörähtänyt yliopiston edustaja sanoi, että yliopisto ottaa tilat heti käyttöön, kun remontti valmistuu. Kyse ei siis todellakaan ole liian korkeista vuokrista.

Saattaapa remontti venyä nyt hieman, kun kaikki paikat on sotkettu. Niin se nyt vain on tässä yhteiskunnassa, että toisen ihmisen omaisuutta ei saa piirrellä täyteen mitä sattuu. Voin minäkin tulla teidän asuntoihinne liimaamaan seiniin K-kaupan lihatiskin mainoksia ja Kokoomuksen vaalijulisteita. Tuskin pidätte siitä.

Ennen eilistä suhtauduin jollain tavalla myötämielisesti tällaiseen toimintaan. Nyt haistatan pitkät hipeille, minunkin verorahojani kului pitkä penni kun kymmeniä poliiseja hälytettiin vapaalta töihin moisten kakaroiden takia.

Anonyymi kirjoitti...

http://lotta.yle.fi/rswebjkl.nsf/ramagent?
openagent&k-suo2008040200742.ram

Ylläoleva linkki

Anonyymi kirjoitti...

Hei mikä toi demokratiahomma on? Eka kerta ku kuulen.

Mä olen luullut, että Suuret Ikäluokat päättää... Ainakin niitä on enemmistö ja enemmistö rulez. Ja kun monet nuoretkin on niin pikkuvanhoja ja konservatiiveja, niin mä en oo ennen tajunnut, että on jokin demokratiakin, joka hoitaa hommat.

Hei siistiä. Ennen mä ajattelin, että pitää tehdä jotain ittekin, mutta nyt tää demokratiajuttu alko kiinnostaa!

Nimim. Vieläkö on villihevosia

Anonyymi kirjoitti...

Youtubessa on videota jo aiheesta. Katsokaa!

http://www.youtube.com/watch?v=F-xX4Runzj8

Anonyymi kirjoitti...

Kun viime vuosisadan alun aktivistit halusivat autonomisen tilan, jossa järjestää poliittista ja kulttuuritoimintaa, he rahoittivat sen keräyksillä ja rakensivat talkoilla ja pitivät sitten bileet. Niitä kutsuttiin tuolloin iltamiksi venue oli nimeltään työväentalo. Heillä pysyi kädessään vasara, teillä korkeintaan spraymaalipullo. Onko ihme että teillä ei ole kavereita?

Meinaan, jos toimintaa hiukan suunnittelisi niin se voisi saada myös kannatusta ja jonkinlaisia tuloksiakin voisi syntyä.

Eikä tämä ole ikäpolvikysymys, arvon anonyymi. Ette te ole suosittuja nuortenkaan keskuudessa. Täällä on aika vähän kannustavia viestejä näissä kommenttiketjuissa. Nuoret täällä teitä herjaavat, eivät suuret ikäluokat.

Ystävällisin terveisin,

Se pinnallinen anonyymi PR-pelle

Anonyymi kirjoitti...

fiksua verrata 50 vuoden takaista tilannetta nykyiseen, jossa pelataan markkinatalouden ehdoilla ja kaikkien kaupunkien keskustat on tukkoon rakennettu kaupallista tarkoitusta palvelevia lasiteräshirvityksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Se on fiksua.
Se on asioiden katsomista hiukan tarkemmin. Toisin kuin tässä valtausepisodissa, jossa tekijät jaksoivat miettiä asioita vähän alusta.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä anonyymi,

täytynee huomauttaa, että myös tuolloin pelattiin markkinatalouden ehdoilla, mutta työväenyhdistykset eivät liittyneet siihen trendiin. Samoin eivät liity kaikki tänäkään päivänä, vai ovatko esimerkiksi NGO ja NPO tuntemattomia kirjainyhdistelmiä?

Ja arvoisa kaimani anonyymi, miksi autonomisen keskuksen pitäisi sijaita kaupungin ydinkeskustassa? Pitäisikö se tosiaan saada itse mitään tekemättä, ilmaiseksi, parhaalta paikalta, ja heti?

Vastaustanne odotellessa, parhain terveisin,

anonyymi, alias em. PR-pelle

Anonyymi kirjoitti...

Anon here, I dont know what youre saying but I hope I get what I want

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Nuoriso+osoitti+mielt%C3%A4%C3%A4n+tyhj%C3%A4lle+talolle+S%C3%B6rn%C3%A4isiss%C3%A4/1135235281594?ref=rss