torstai 3. huhtikuuta 2008

Valtaajat äänekoskella

Osa valtaukseen osallistuneista nuorista on vapautettu poliisin huostasta. Vielä tuntemattomista syistä heidät oli viety äänekoskelle.

Lisäksi vielä Jyväskyläläisen Musta Aurinko orkesterin musiikkivideo joka on omistettu valtaukseen osallistuneille ja tukijoukkijoukkoille. Videossa on käytetty kuvamateriaalia valtaukselta.

Musta Aurinko - Kaamos

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei toimi, vitun tunari.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla toimii!

Anonyymi kirjoitti...

ei toi- no hyi vittu mikä paska.

Anonyymi kirjoitti...

Tää on parempi video ja toimii kans:

http://www.youtube.com/watch?v=F-xX4Runzj8

Anonyymi kirjoitti...

Joo toi riekale video on aika hyvä... on myös todella rakentavaa keskustelua ollut tuolla quakenetin puolella #Riekale kanavalla, pitkin päivää.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan oikesti. Vaihtakaa nyt tuo bloggaaja. Vaikka olen asian puolesta, niin tuo surkea ulosanti ja kirjoitusvirheet antavat teistä niin surkean kuvan, että ei ihme jos ei löydy sympatiaa.

Anonyymi kirjoitti...

sorry kirjoitusvirheet on vähän kiire. pitää lähteä hakemaan ihmiset äänekoskelta. Poliisi ei suostu järjestämään kyyditystä takaisin ihmisten ilmoille vaan huopaa ja soutaa kyyditysten kanssa. Luulisi nyt olevan resursseja...

Anonyymi kirjoitti...

Vittu mitä paskaa videon muodosssa.

"JÖLÖLÖLÖÖLÖminuuahistaayritänollaangstiminullaonavainIpodjaisieiannarahaaautoonJÖLÖÖLÖLÖLÖ!"

Yrittäkää nyt edes vähän.

Anonyymi kirjoitti...

Kuulin huhun että kaikki naispuoliset valtaajat vietäisiin Pupuhuhtaan ja tungettaisiin sen jättimäisen betonipupun PERSEESEEN. En kyllä tiedä pitääkö paikkansa, mutta ainakan paikallisissa maahanmuuttaja väestössä kyseinen tieto on aiheuttanut suurta närkästystä. Välillä kyllä vituttaa nää suomen viranomaiset :/

Anonyymi kirjoitti...

Olen nyt kuunnellut Hear.fi osoitteesta valtaajien kommentteja ja raportteja tapahtumista.
Kannatan yleensä tämänkaltaista kansalaisaktivismia, mutta voi pojat. Te olette se syöpä, joka nakertaa tätä yhteiskuntaa. Isin pikkukultamussukat menee leikkimään larppia.

Anonyymi kirjoitti...

Useimmilla keskustelupalstoilla ym. yleinen mielipide tuntuu olevan tämän tempauksen tuomitseva. Monet kommenteista kannattavat kansalaisaktivismia, mutta ovat silti sitä mieltä että tässä on menty pahasti metsään. Sen sijaan, että kokisitte, että "muut on väärässä ja me oikeessa" niin voisitte miettiä sen sijaan sitä, miten saisitte nämä haukkumanne "tavikset", moralistit, keskiluokkaiset, jne. jne. tukemaan toimintaanne. Siihen ei auta nimittely, haukkuminen, suttaaminen, rikkominen. Luulisi, että tekin ymmärtäisitte yhteistyön merkityksen. Vaikka tässä tosin kapinahenki taisi olla päämäärää tärkeämpi.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan kuten Kanervankin tapauksessa, nyt olisi jo järkevintä tunnustaa että homma meni päin helvettiä. Pyristely vain pahentaa tilannetta. Kuka ns. aktvisteista uskaltaa tulla esiin ja todeta tämän?

Idea koettiin varmastikin hyväksi, mutta toteutus herätti pääasiassa paheksuntaa sekä sääliä. Eri aktivistijärjestöt sanoutuvat taatusti irti tästä pölvästien operaatiosta, josta koitui enemmän haittaa kuin hyötyä.

Anonyymi kirjoitti...

Luulisi olevan resursseja tuoda ihmiset pois Äänekoskelta?!! Mitä vielä?! Teillä itellänne tuntuu olevan kovasti resursseja, kun noin vain sotkette toisten omaisuutta. Ja vielä pitäis valtion varoista teitä kuskata. Minä voin maksaa kyydit, jos ne suuntautuu mahdollisimman kauaksi ihmisten ilmoilta.

Hankkikaa töitä ja eläkää niin kuin ihmiset, älkääkä vaan yrittäkö pummata valtiolta.