torstai 3. huhtikuuta 2008

Kenraali äly kommentoi

Megafonin peräkammarin analyytikko Kenraali äly kertoo Virallisen Totuuden ja vähän muutakin:
http://megafoni.kulma.net/index.php?art=488

Järkevää kommentointia myös täältä:
Vapaata tilaa yliopistolta

36 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkä minulle tulee mieleen Pekka-Ericin manifestit, tästä ja kaikista muistakin AT:n teksteistä?
Ottakaa nyt vähän rennommin.

Anonyymi kirjoitti...

Asiasta lisää YouTubessa: http://www.youtube.com/watch?v=VTzMipKEavM

Anonyymi kirjoitti...

Miten minulle tuleekin näistä hottiksista kommentoijista mieleen Matti Vanhanen. Eiku sori, siis yläasteen uskonnon opettaja, joka alkoi itkeä kun kuuli, että Jeesus yrittikin ristiriipunnan maailmanennätystä.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ihmeessä te ette ottanneet mallia Anonymoukselta? He saivat lihavat, finni-naamaiset, 15v. pojat näyttämään kypsiltä henkilöiltä, jotka tiesivät mitä he olivat tekemässä.
Te (20-30v) sen sijaan näytitte kuurupiiloa leikkiviltä 2-vuotiailta.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Toi ristiriipuntajuttu ei ollut kiva. Meissä on vielä niitä, joille on tärkeää uskoa sellaisiin asioihin, jotka on oikein ja väärin. Jos kävelee päin punaista, niin pitää miettiä oikein tarkkaan, ettei mene ihan sekaisin.

Mattikin on kunnon mies vaikka sillä onkin niitä naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva. Aatetoverinne tukee teitää. Suomessa on yli viisi miljoonaa ihmistä, joista näemmä lähes kaikki tuomitsevat vandalisminne ja säälittävän pelleilynne. Kuten varmasti huomaatte, olette aika lailla yksin taistelussanne "autonomisen tilan" puolesta.

Anonyymi kirjoitti...

Videota aiheesta ...katso!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F-xX4Runzj8

Anonyymi kirjoitti...

Tämä teidän sanoma on yhtä selkeätä ja ymmärrettävää kuin http://crap.fi:81/?i=5964

Anonyymi kirjoitti...

"Aatetoverinne tukee teitää. Suomessa on yli viisi miljoonaa ihmistä, joista näemmä lähes kaikki tuomitsevat..."

Niin. Hesarin viime kesän kyselyssä puolet vastaajista hyväksyi talonvaltauksen.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä. Talonvaltauksen.
Ei jotain teini-angstausta vailla minkäänlaista ideaa. Kysyttiinkö sitä kuinka moni hyväksyy vandalismin?

Anonyymi kirjoitti...

"Suomessa on yli viisi miljoonaa ihmistä, joista näemmä lähes kaikki tuomitsevat vandalisminne ja säälittävän pelleilynne."

Missä ne sitten ovat?

Anonyymi kirjoitti...

Ettekös te ollee jo isolla porukalla valtion rakennuksessa yötä ja taitaa olla vielä "veljiä" sisällä.
Vallatkaa se seuraavaksi !

Anonyymi kirjoitti...

"Missä ne sitten ovat?"

Tiedätte itsekkin. Olette puolustuskannalla jopa omassa blogissanne. Teitte pelleilyllänne ja vandalismillanne vain hallaa kaikenlaiselle opiskelija-aktivismille ja todennäköisesti myös tuleville talonvaltauksille.

Anonyymi kirjoitti...

asiaa näyttää puuttuvan ainoastaan kritisoijien kommenteista. "hipit" "vittuun" "säälittävä" "pelleily", joo-o, asian täyteistä kritiikkiä todellakin.

Anonyymi kirjoitti...

täysi tuki valtaajille!

Anonyymi kirjoitti...

Jos valtaukset jatkuvat kesällä, täytyy kyllä tulla mukaan kun ollaan taas maisemissa...

Anonyymi kirjoitti...

Haha! On tuttu juttu, että kun "kansa" pääsee arvioimaan kansalaistoimintaa ja radikalismeja, niin pinnalla on vittuilu ja periaatteellinen mollaaminen. Monet muistavat Vaikuttavan tietotoimiston... Kaikenmaailman kritisoijat ovat vain liipasinherkempiä kun taas supportaajat kokevat että toimijat ovat jo sanansa sanoneet eikä sen perään tarvi enää erikseen hehkuttaa että "hyvä, hyvä!". Tämä on ehkä vähän harmillinenkin dynamiikka, mutta ihan ymmärrettävä ja näin se nyt joka tapauksessa on. Sama pätee vaikka Suomi24:ään. Erilaiset valitusviestit ja irvailut näyttelevät huomattavaa osaa.

Sen mitä olen nyt omien kavereitteni ja työkavereitteni kanssa jutellut valtauksesta niin se on saanut vain ja ainostaan positiivista huomiota. Ja olen muuten töissä korkeakoulussa!

Tukea on enemmän kun netti- ja blogikulttuuri tuo esiin siis! Vali vali vaan valittajat! Suomen kansan yhtenäisyys taitaa kuitenkin olla menneen talvisodan lumia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo ja siis noi samaiset ihmiset jotka uskoo muutaman ahkeran alasampujan edustavan "kansan ääntä", jotka uskoo ylipäätään, että on joku "koko kansan" mielipide tai tahto, taitaa uskoa medioita yleisemminkin aika naiivilla tavalla. Vähän hei medialukutaitoa. Kaikki mikä näkyy siellä ei välttis ole ihan niin... Se nyt pitäisi tajuta. Porvarillinen media on porvarillinen äänitorvi. Perusjuttuja missä tahansa mediaopetuksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko miettineet esim. miten paljon näinkin paskasti suunniteltu ja toteutettu tempaus tekee hallaa ajetulle asialle? Medioiden edessä piripäissään esiintyminen ja myötähäpeää aiheuttavat lapselliset kommentithan varmasti auttavat koko "fantsua" ideaa. Kuka vittu edes harkitsisi minkään vähänkin arvokkaan antamista kyseisen porukan käyttöön edes vuokraa vastaan?

Anonyymi kirjoitti...

Ihan uteliaisuudesta vain, että onko teillä autonoomikoilla mitään itsekritiikkiä ajatuksianne kohtaan? Siis että ajattelisitte asiat ihan loppuun asti. Kuitenkin ihan hyvää asiaa ajatte, mutta jossakin ollaan selvästi nyt menty suohon. Eikö sitä voisi aina välillä katsoa peiliinkin eikä vain vikistä kuinka iso paha media kiusaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä autonomiset talonvaltaajat tekevät, jos joku toinen ryhmä valtaa vallatusta talosta huoneen eikä alistu alkuperäisten valtaajien tahtoon? Tai mitä autonomiset talonvaltaajat tekevät, jos joku yksittäinen ihminen ei alistu vallatussa talossa enemmistön tahtoon vaan haluaa yhden huoneen kokonaan itselleen?

Oletan, että väkivaltakoneistoa ja (alkuperäisten valtaajien) omistusoikeutta taloon ei vallatussa talossa tunneta, niin kenties valtaajilla on jotain salaisia keinoja, joita voisi toteuttaa autonomian lisäksi laajemmin ulkopuolisessa yhteiskunnassakin?

Tämä löytyy varmaan jostain talonvaltaajien opaskirjasesta, mutta en ole sellaista lukenut. Jos ei löydy, asiaahan voisi joku lihansyöjä tai pari ensi kerralla tutkia empiirisesti.

Anonyymi kirjoitti...

LOL PASKAA!(2)

Anonyymi kirjoitti...

Oman huoneen vallannutta tempuilijaa voi sivaltaa pehmomiekalla tai jollain muulla larppausvälineellä. Roolipelailut sikseen ja takaisin koulun penkille. Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Te lapset olette kyllä harvinaisen harhaisia jos kuvittelette että kansan enemmistö ei ole teidän vandalismianne vastaan. Töhrimistä ei kukaan hyväksy. Sympatiaa olisi hankkeellenne saattanut löytyä ellette olisi itse profiloineet itseänne riehuvaksi laumaksi anarkistipellejä.

Miksi muuten henkilöllä joka käyttää nimimerkkiä "kenraali äly" ei älyä varsinaisesti ole? Onko tämä jonkinlaista vapautta logiikan alistavista säännöistä.

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi muuten henkilöllä joka käyttää nimimerkkiä "kenraali äly" ei älyä varsinaisesti ole? Onko tämä jonkinlaista vapautta logiikan alistavista säännöistä."

Näin kirjoittaa edellinen pässi edellisessä kommentissa. Mistähän sitten johtuu se, ettei hän itse ota minkäänlaista kantaa kenraali älyn pitkään tekstiin vaan ainoastaan alentuu haukkumaan hänen älynlahjojaan vailla yhtään perustelua?

Olisikohan sittenkin kyse älynlahjoista, nimittäin anonyymien urpojen?

Anonyymi kirjoitti...

LOL LÄLLYLTÄ REPES PELIHOUSUT!

Anonyymi kirjoitti...

"LOL LÄLLYLTÄ REPES PELIHOUSUT!"

No voi sinua raukkaa. Valuiko nesteet pihalle?

Mutta onko sinulla mitään sanottavaa itse asiasta?

Anonyymi kirjoitti...

Kenraali äly tässä. Yliopistojen henkilökunnan palkkaus- ja työarvioinnissa on ongelmia. Kuin myös yliopistojen väkisin yhdistäminen julkisten palvelujen tarpeisiin. Tähän minulla on ratkaisuna lähettää teinit murtautumaan yliopistoille vuokrattuihin rakennuksiin. Toimistotilojen töhriminen on osa suunitelmaa. Jos joku on tätä vastaan niin hän on Urpo. En ole käynyt logiikan kursseja loppuun.

Anonyymi kirjoitti...

Äly. Jätkällä on mun bongi. Palauta se. :)

Anonyymi kirjoitti...

Sillä on munkin bongi!

Anonyymi kirjoitti...

Kenraali Äly tykittää Megassa todella asiaa ja vielä mahtavalla kirjallisella draivilla.

Myöntäkää pois, Älyllä on tärkeää pointtia, joka koskee suurta osaa ihmisiä. Nyt ois aika herätä niidenkin, jotka kompastelevat silmät ummessa.

Aivan loistavaa!

Anonyymi kirjoitti...

"Nyt ois aika herätä niidenkin, jotka kompastelevat silmät ummessa."

Arvaas kenellä silmät ei oo ummessa?

MULLA. Äly saatana, nyt se bongi tänne!!11

Anonyymi kirjoitti...

Koska olemme osa yhteiskuntaa, meidän pitää SAADA siltä kaikkea hyvää ja kaunista - mutta meidän EI tarvitse noudattaa yleisesti sovittuja sääntöjä koska NE on paskaa.

Oonkohan mä ainoa jonka mielestä tässä on jotain kummallista? Ei pysty oikein ajattelemaan selvästi kun mun bongi on hävinnyt johonkin...

Anonyymi kirjoitti...

kenraali äly puhuu asiaa kuten aina. ugh. vaikka valtaajat ois vegaanihippejä tai mitä vaan niin täytyy sanoa että hyvä meininki! tukarit haistakaa home.

kirsikka kirjoitti...

Yhteiskunta todellakin tarvitsee herättelyä ja vastavirtaan melojia. Vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan...

Squatters rulez! :)