tiistai 1. huhtikuuta 2008

Tästä se lähtee!

Tila on siis otettu haltuun reilun 30 henkilön voimin. Valtaus sujui melkolailla mallikkaasti, vaikkakin sisätiloissa tapahtunut tupakointi laukaisi palohälyttimen. Siispä palokunta, securitas, poliisi ja kiinteistön omistaja kävivät paikalla katselemassa tilannetta. Sovimme siivoavamme kiinteistössä lojuvan yliopiston irtaimiston, eli mapit, paperit, antiikkiset atk-laitteet yms. talteen ja palauttavamme ne niiden oikeille omistajille. Sovimme myös ettemme jatkossa palohälyytyshässäkän takia tupakoi sisätiloissa. Näillä ehdoin meille luvattiin että saamme pitää tilaa hallussamme ainakin huomiseen.

Huomenna onkin luvassa sitten siivouspäivä! Kokkaamme myös vegaanista ruokaa, tervetuloa vain syömään ja osallistumaan toimintaan. Tiedekunnasta löytyy varmasti tekemistä jokaiselle, alkuun pääseminen vaatii työtä, mutta se kannattaa.

Jatkossa tulemme järjestämään erilaisia work-shoppeja, keikkoja ja kaikenlaista kulttuuritoimintaa.

Jau!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Youtubessa on videota jo aiheesta. Katsokaa!

http://www.youtube.com/watch?v=F-xX4Runzj8

Anonyymi kirjoitti...

Heh. Aika nolo tuo palohälytys tupakoinnin vuoksi. Jos viherpiipertäjät tietävät punaisen lihan tuotannolliset haitat yhteiskunnassa ja ovat tarjoilematta sitä yhteisellä aterialla, luulisi myös tietävän tupakoinnin tuotannolliset ja terveydelliset riskit ja olla polttamatta sitä yhteisissä tiloissa.