perjantai 11. huhtikuuta 2008

Repressio jatkuu

Poliisi otti jälleen aamulla haltuunsa yhden henkilön valtauksen johdosta. Jäämme seuraamaan tilanteen kehittymistä.

Poliisitoiminta Jyväskylän valtauksen osalta on ollut huomattavan aggressiivista. Valtaajia on pidetty kiinni pitkään ja he ovat joutuneet kotietsintöjen kohteeksi. Kotietsintöjen määrä lähentelee kahtakymmentä.

Saman ovat joutuneet kokemaan monet nousevat liikkeet: poliisi käyttää tilaisuuden hyväkseen pelotellakseen liikettä sekä paikallisesti että yleisemminkin ja kerätäkseen kaiken mahdollisen "profiloivan" informaation sen kannattajista, aina yksityiselämän asioita ja suhteita myöten. Kotietsinnän määräämisen kynnys on yleensä korkea, mutta liikkeisiin osallistuville niitä tehdään tuon tuosta ilman selkeää yhteyttä epäilyksenalaisten tekojen vakavuuteen.

Liikettä ei kuitenkaan voida pysäyttää ahdistelulla ja väkivallalla. Poliisin toiminta on vain omiaan suututtamaan yhä laajempia verkostoja ja kärjistämään konfliktia.

2 kommenttia:

Tekla Biebil kirjoitti...

Älkää peljätkö tästä huolimatta!!! Poliisiasemalla käynti ei ole kuolemaksi, ja poliisit ovat varmasti ihan mukavia ihmisiä. Harmi että niin mukavilla ihmisillä on niin paskamainen duuni.

****POLIISIN DISSAUS ALKAA*******

Miltähän tuntuisi työkseen uhkailla ja pelotella toisia ihmisiä? Pelkällä olemuksella on tarkoitus pelottaa (eikä pelkästään niitä oikeita pahiksia - vaan kaikkia!), kuulustelutilanteista puhumattakaan. Olen kuullut sanottavan niinkin, että varmaan jotain vikaa päässä, kun lähtee kyseiselle alalle... Kehotan yhteisen hyvän nimissä kyttiä ottamaan loparit. Ei ole pakko olla poliisi jos se vituttaa. Jos ei vituta, olen sanaton ihmetyksestä.

Olen tavannut oikein onnellisen ex-kytän. Voisitko se tulevaisuudessa olla sinä?

*****POLIISIN DISSAUS PÄÄTTYY*****

Rohkeasti tahto esiin näistä harmittavista uutisista huolimatta, ja toivottavasti yhä laajemmassa mittakaavassa tulemme kuulemaan ihmisten vaatimuksia omemman ja paremman asiaintilan puolesta!

Ja muistakaa, lapset: "en kommentoi", "en kommentoi" ja "en kommentoi".

Peace ja Rairai.

- Tekla-täti

Anonyymi kirjoitti...

Suomikyttä on oikein ääripäässä tuossa öykkäriasenteessa. Pukeudutaan aina ja kaikkialla kuin sotilastoimintaa varten haalariin, ja ahdistellaan ihmisiä kävelykadulla maijalla. (Jyväskylän kävelykadun seudusta on kyllä tullut niin "gentrifioitunut" paikka muutenkin, että oksettaa. Mutta sepä kai tuolla ahdistelulla on tarkoituksena.)

Ulkomaiset virkaveljet sentään tuppaavat pukeutumaan tyyliikkäämpäänkin asuun, ja paikoin jopa kävelemään.. sen kun suomikytältä näkisi.