keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Tule tutustumaan valtaukseen! Kuvia!

Kaikki valtauksesta kiinnostuneet, opiskelijat, jotka odottelevat nälkäisinä opintotukeaan, kaupunkilaiset, sinä:

Tervetuloa tutustumaan valtaukseen!

Valtaus on heräilemässä uuteen päivään. Porukkaa on ollut paikalla läpi yön ja uutta on tulossa. Soundit ovat pystyssä.

Valmistamme talolla tänään yhteisesti ruokaa. Ilmaista. Kolehdilla. Tule safkaamaan!

Katso kuvamateriaalia valtaukselta

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen periaatteessa kyllä talonvaltausten puolella, mutta valtaamanne arvorakennuksen tulevaisuus on muutenkin epävarmalla pohjalla. En voi kuin toivoa, että ymmärrätte olla tekemättä mitään peruuttamatonta vahinkoa, jonka varjolla rakennus saatettaisiin jopa huonoon kuntoon vedoten purkaa.

Tiloissa on ymmärtääkseni myös säilytyksessä vanhaa arvokasta rakennusmateriaalia, jota on tarkoitus käyttää kulttuurihistoriallisesti mittaamattomien arvokkaiden rakennusten korjaustöissä.

Suurin osa valtaukseen osallistuvista on ilmeisesti järkevää, aikuista porukkaa. Pyydän siis, älkää tehkö ajattelemattomuuttanne tarpeetonta tuhoa!

autonominen tiedekunta kirjoitti...

Valtajaat pyrkivät toiminnallaan rakentamaan toimintatilaa, eivät hajottamaan sitä. Tyhjät talot ovat meille arvokkaita! Emme kuse omille kintuillemme, emme omiin nurkkiimme.

Anonyymi kirjoitti...

Sehän on varsin hienoa. Onnea siis yritykselle!

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa muistaa, ettei spreijaus/tussaaminen ole välttämättä median/muun kansan silmissä vakuuttavaa toimintaa. Sillä ovathan nämä lopulta tärkeitä mediatempauksia ja siinä mielessä kannattaa urhata pieni hauskuus. ;-)

Tsemppiä toimintaan!

autonominen tiedekunta kirjoitti...

Se on niin ja näin. Mediapeliä ei voi välttää, mutta olennaista on toki ilmaisuvapaus ja oman kulttuurinkin esiintuominen. Parasta mediapeliä on olla oma itsensä. :) Tää näyttää meiltä. :)

Anonyymi kirjoitti...

full support!!!

reetta kirjoitti...

hei!
toivottavasti ette spreijaile paikkaa pilalle. jotenkin spreijailun kautta välittyy vaan sellasten idioottien kirjoitustaidottomien huppupäiden lässynlää talonvaltaamisprojektit, jotka ketuttaa sitten kaikkia. niitäkin, jotka muuten tukis asiaa.
arvostais jos yliopistolaiset osais sitten käyttäytyä. asiallisestihan tuo on nyt menny! arvostan!

Pete kirjoitti...

Hei! Kiva nähdä että olette ehtineet jo töhriä "omaa" taloanne hyvälle mallille. Järkevää touhua! Kirjoititte aiemmin että "Graduhuoneesta tuli keltainen. Keltainen on tunnettu älyn ja innovatiivisuuden värinä". Se on myös tunnetusti KUSEN väri ja omiin muroihin kuseminen tuntuukin olevan hauskaa! Huomaa ettei kaikkea yliopistossakaan opeteta! Pitäkää lippu korkealla!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti KSML:n tyhjennystä (toiveikkaasti?) ennakoiva uutisointi on ennenaikaista, ja tiedekunta pysyy pystyssä. Laittakaa blogiin, jos uutisia tulee – tulen toki töiden jälkeen tsekkaamaan tilanteen ominkin silmin.

Anonyymi kirjoitti...

Periaatteessa kannatan toimintaanne, mutta itse en laittaisi nenääni paikkaan, jossa on hometta ja asbestia. Pidän terveyttäni tärkeämpänä.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, mahdollinen graffittien ja tagien piirtely seiniin kyllä vie kaiken uskottavuuden koko touhulta.

Anonyymi kirjoitti...

Pahus, nyt KSML:n mukaan poliisi on eristänyt talon. Kuvittelin että aiempi uhoaminen olisi ollut KSML:n idea, ja poliisi ja yliopisto vähemmän hätäisiä.

(Jo) kolmikymppisenä täysin tägikulttuurin ulkopuolisena olen eri mieltä siitä, että suttaaminen veisi kaiken uskottavuuden. En näe omissa tiloissa tussaamisen viehätystä, mutta ei se mitenkään vähennä esimerkiksi kunnostamisen (mainittu "graduhuone") merkitystä.

Luulen, että tussaamisesta herneen tosissaan nenäänsä vetävät suhtautuisivat asiaan muutenkin nihkeästi. Eri juttu sitten optimaaliseen mediapeliin keskittyvät kriitikot, joiden pointin tajuan kyllä, vaikka vähän vierastan.

Anonyymi kirjoitti...

"yliopisto vähemmän hätäisiä". Ulkoistamisten takia Yliopisto ei omista näitä kiinteistöjä vaan Senaatti-kiinteistöt. Jotta yliopistolla ei ole tän mahd. tyhjentämisen kanssa sillä tavalla suoraa tekemistä. Tiedoksi vielä, että nämä upeat talot eivät seiso tyhjillään ihan muuten vaan/keinottelun takia/ym., vaan ne ovat tyhjillään vakavien hengitysilmaongelmien takia. Erkan ihmiset olisivat varmasti mielellään edelleen töissä näissä rakennuksissa, elleivät olisi lähes jokainen tulleet sairaiksi homeesta (jota valtaajat nyt sitten vetelevät sisäänsä). Yliopistolla on muutenkin liian vähän tiloja, että ei niistä oltaisi luovuttu ellei olisi ollut pakko. Onko nyt vähän ollut enemmän intoa kuin tietoa?

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti poliisit yms. virkaintoilijat eivät tule häätämään teitä, mutta vaikka tulisivatkin niin TAISTELU JATKUU.

Olette antaneet varmasti aika suuren esimerkin myös muulle Suomen yliopistoväelle - kiitos siitä.

KAMPUS BLEIBT!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Anonyymille Senaatti-korjauksesta. Hätäinen olin siis minä, kun en tarkistanut kenen homma on pyytää tyhjentämistä, tuskin valtaajat kuitenkaan, ainakaan sen suhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Olette henkisesti infantiilia jengiä. Talonvaltaus on niin 90-lukua. Surullista jos joukossanne todella on yliopisto-opiskelijoita. Osa teistä on verhonnut kasvonsa huivein, toivottavasti homeen vuoksi. Tuleekohan heikoimmille anarkisteille vapaan kasvatuksen antanutta äitiä ikävä kun fasistit kantavat ituperseenne ulos?

Anonyymi kirjoitti...

ASDLOL NOOBS Tulkaa ulos.

Anonyymi kirjoitti...

lol nevarit mul on emenmpi epikkii ku teil

Anonyymi kirjoitti...

Mitä enemmän teidät voidaan mustamaalata töhrijöiksi, vandaaleiksi tai väkivaltaisiksi poliisin vastustajiksi, niin sitä huonommat neuvotteluasemat teillä on, jos joskus löydätte paikan, josta pääsette neuvotteluihin asti.

Kannatan tyhjien ja tarpeettomien kiinteistöjen saattamista hyötykäyttöön vaikkapa sitten kansalaisaktivismin kautta, mutta suosittelen vastuullista rauhanomaista toimintaa, jotta tulevaisuutenne olisi valoisa ja asemanne säilyisi vahvana!

Anonyymi kirjoitti...

"Me haluamme omaa tilaa, jossa voi hengittää muutakin kuin jo valmiiksi pölyttynyttä innovaatio­strategiaa ja ahdistavaa tehokkuusdiskurssia", valtaajat julistavat.

Siis hometta.

Anonyymi kirjoitti...

Youtubessa on videota jo aiheesta. Katsokaa!

http://www.youtube.com/watch?v=F-xX4Runzj8

Anonyymi kirjoitti...

Youtubessa on videota jo aiheesta. Katsokaa!

http://www.youtube.com/watch?v=F-xX4Runzj8