keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

TUKIDEMO ja tilannekatsaus

KLO 17:00

Miliisin piiritys jatkuu. Uusia kuvia Flickrissä: http://www.flickr.com/photos/25246736@N02/
Rispektiä poliisille. Piiritys osui parhaaseen katseluaikaan. Työmatkalaiset tukkivat liikennettä pällistellessään autojen ikkunoista piiritystilannetta, joka vaikutti varmasti siltä, että kyseessä oli suurikin terrorismin vastainen operaatio!!! Ja koko homma ehtii vielä kivasti iltauutisiin. Kyllä poliisi osaa! Mutta osaavat valtaajatkin. Koko piirityksen ajan ikkunoista on luukutettu tiukkaa soundia. Poliiseja on kuvattu yhtä paljon kuin poliiisit katselijoita. Kaikki tallentuu, me ja he...

Ai niin, "huolestuneet kansalaiset" ovat ilmaisseet mitä mielenkiintoisimpia mielipiteitään mm. tageista ja ilmanlaadusta. Olkaa huoleti. Tämä on vasta pitkän kuuman valtauskesän alkua... Jos ne tagit ja meidän arviointikyky huolettavat noin paljon, niin ei taida elämässä suurempia huolia ollakaan. No, se on tietenkin kiva kuulla. Toisilla menee paremmin, toiset joutuu välillä vähän tappelemaankin... ;)

KLO 14:55
Poliisi on tehnyt kaksinkertaisen saartorenkaan eristysnauhaa apuna käyttäen talon ympärille. Osalla poliiseista on mellakkavarusteet. Pihalla on myös paljon kiinnostuneita sivustakatsojia ja median edustajia.

TUKIDEMO: NYT!

Kaipaamme apuanne NYT! Tulkaa pihalle osoittamaan mieltänne Autonomisen tiedekunnan puolesta. Näyttäkää, että meillä on tukenne.

VIDEOKUVAA VALTAUKSELTA

TV:n Alueuutisissa klo 19 juttua valtauksesta.
Keski-suomen radiossa seurataan valtauksen tilannetta.

58 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on kyllä niin reikäpäistä toimintaa, etten tosiaan tule osoittamaan minkään näköistä tukea. Oliko pakko sotkea rakennus? Ymmärrättekö te, että joku joutuu isolla rahalla kuitenkin puhdistamaan ripellyksenne? Vai meinasitteko itse siivota jäljet lähtiessänne?Tiesittekö te edes, kenelle rakennus kuuluu, ennen kuin lähditte valtausta toteuttamaan? Ilmeisesti ette, koskapa vaaditte tiloja käyttöönne kaupungilta. Yliopistoon on myös turha vedota, sillä rakennukset omistaa Senaatti. Ja poliiseillakin olisi todennäköisesti parempaa tekemistä kuin kanniskella hyvinvointivaltion lellikeitä päivänpaisteeseen kettingeillä suljetusta talosta. Kait siellä nyt joku muistaa huutaa, että poliisi on sika?

Anonyymi kirjoitti...

Lisäksi talot ovat tyhjillään sen takia, että niissä oleilu ilman isoa remonttia on TERVEYDELLE VAARALLISTA. Valtaajat olisivat voineet kysäistä asiaa esim. joltakin Er.ped. laitoksen työntekijältä (joista moni sairastui) tai opiskelijalta. En sano tätä siksi, etteikö olisi olemassa tyhjiä tiloja, joita voisi ottaa hyötykäyttöön. Tämä ei vaan siis todellakaan ole sellainen.

Anonyymi kirjoitti...

Voi reppanoita. Kun ei tiedä mistään mitään, eikä viitsi ottaa selvää niin huonosti käy, kuten varmaan tässäkin tapauksessa.

Kohtuulliset vahingonkorvausvaatimukset lienevät ainakin tulossa, rakennushan on kulttuurihistoriallisestikin arvokas, vaikka onkin läpeensä homeessa. Siksi kai sitä ei olekaan päästy vielä remppaamaan, kun selvittelyt ovat vielä kesken. Toivottavasti töherrysten päälle maalataan kalleimmalla mahdollisella maalilla ja tuntiliksalla mitä markkinoilta löytyy...

Anonyymi kirjoitti...

Hipit kuriin! Menkää parturiin ja hommatkaa työpaikka. Olkaa tuottavia yhteiskuntamme jäseniä, rikastukaa ja rypekää rahassa. Katselkaa muiden kateellisia katseita kun juotte Dom Perignonia, ajatte Lexuksella ja syötte Kobe-härkää! Ajatelkaa tuota ihanaa onnistumisen tunnetta. Vielä on aikaa kääntyä pois pimeältä tieltä kohti nautintoja ja rikkauksia.

Vahva humanismi on pahasta ihmiselle. Humanistit selittelevät epäonnistumistaan elämässä ihmeellisillä tekosyillä, mutta vielä on mahdollisuus kääntyä! Ette ole vielä liian syvällä! Tämän hairahduksen voi vielä antaa itselleen anteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hipeille pamppua ja huolella.

Anonyymi kirjoitti...

Hipeille pamppua ja huolella.

Anonyymi kirjoitti...

Kuulemma muutama valtaaja joutunut paikalta jo poistumaan terveydellisistä syistä. Ei niitä rakennuksia ole turhan *köh* hometta *köh* takia poistettu käytöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Menkää nyt kotianne sieltä, hipit. :)

PaNppua vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen pitkätukka-hippi ja sanonpa vaan, että vaarallisten talojen valtaus ilman kummempaa suunnittelua ei ole hippien hommaa. Kukapa täysjärkinen sitä hometta haluaisi hengittää. Ergo, valtaajat ovat joko a) tietämättömiä tai sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Vitun idiootit valtasivat hometalon :) Todellakin enemmän intoa kuin ymmärrystä, heh heh...Yhteiskuntapalveluun putsaamaan omat sotkut ja sakkoja päälle ilkivallasta.

Anonyymi kirjoitti...

Haha! :D Porvarit ulisee kun nuoret politiikot vaatii nuorisotiloja! XD Itse olen aivan normaali paskaduunia painava nuori mies. Palkkaa tulee tarpeeksi että pystyy jopa elintasoa nostamaan hitusen verran opiskelijan yläpuolelle. Eli mitään Domia tai Cristalia ei tosiaankaan isollakaan palkalla arkisin purskutella, saati sitten mitään Lexuksiakaan hankita. Hyvä jos on ikäloppu Ladaan varaa. Autonomiselle Tiedekunnalle helvetin isot propsit että edes YRITTÄVÄT jotta tulevaisuudenkin nuorisolla voisi olla jonkinlaiset tilat, kerran Jyväskylässä tämänkaltaisten paikkojen löytyminen on laiha lohtu! Antakaa nuorille tilaa! Hell yeah!! \o/

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitun pellet. Seinät spreijaatu,kamojen päällä kävellään. Muiden omaisuus tuhotaan, ja millä oikeudella! Jokainen kiinni ja korvauksien maksuun. Ja sinä päivänä meikä hurraa oikeussalissa.

Anonyymi kirjoitti...

Ja lapset taas leikkii. Jos edes kerrankin (No, Lauttasaaressa tekivät) kunnolla nämä valtaukset, saattaisi niillä ollakin joku järkevä lopputulos kaikkien kannalta. Mutta ei. Taas on kustu omille nilkoille.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa toimintaa, täytyy tukea. Reikäpäistä meininkiä poliisilta. Lisää valtauksia nyt, koko kesä edessä! Satatuhatta sosiaalikeskusta Suomeen!

Anonyymi kirjoitti...

Jäkä jäkä, taas on intter netti täynnä puupäitä jotka tietävät aina täsmälleen miten pitää olla ja elää. Menkääpä TE jatkamaan niitä töitänne ja antakaa muiden tehdä omansa.

Anonyymi kirjoitti...

...ja "intter netti" on täynnä myös niitä jotka ei osaa kirjoittaa.. Jäkäjäkä.. :P

Anonyymi kirjoitti...

jäkättäjät kateellisia? elämän sisältö työ ja luottamus poliisiin 100%

hihhii...

kivaa kesää kaikille! se on alkanut!

Anonyymi kirjoitti...

Kutsuiko joku yhdyssanapoliisia?

Anonyymi kirjoitti...

Suomi on perkeleen pehmovaltio.
Hui kamala on hometta, hui kamala kun tuonne ei saa nyt kukaan mennä. Hui kamala kun täällä ei saa mitään tehdä. Suomi on poliisivaltio. joka pikku asian takia on virkavalta kaduilla. Ihan kun ei olisi tärkeämpää asiaa tehtävänä.

Tässä ei ole kyseessä mikään homerakennus, ettekö te tajua? Ideana on jokin paljon suurempi. Mutta ei Suomessa pysty.

Anonyymi kirjoitti...

"...ja "intter netti" on täynnä myös niitä jotka ei osaa kirjoittaa.. Jäkäjäkä.. :P"

Lausetta ei aloiteta pisteellä, ja iso alkukirjainkin puuttuu. Kaksi pistettä ei puolestaan tarkoita mitään, mitä ihmettä haet niillä? Kieliopillista uskottavuutta?

"Jos edes kerrankin (No, Lauttasaaressa tekivät) kunnolla nämä valtaukset, saattaisi niillä ollakin joku järkevä lopputulos kaikkien kannalta. Mutta ei. Taas on kustu omille nilkoille."

Neuvoja sen kun satelee. Kuka sinä olet sanomaan, miten asiat pitäisi tehdä, ja miksi tyytyä valittamaan, jos kerran tietotaitoa OIKEAOPPISEN valtauksen tekoon löytyy?

Minkä ihmeen takia ylipäänsä pitää aina lytätä ne, jotka edes yrittävät jotain? Onko olo niin voimaton, että vaikutusmahdollisuudet ja -yritykset pitää typistää muiltakin masennusminimiin?

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä pointti sulla tuossa lopussa. Tuo lauseen aloitus pisteillä kyllä pitää paikkaansa mutta kuka väitti että itseäni kiinnostaa olla kirjaopillisesti korrekti? :) Sitä varten tuo Yhdyssanapoliisikin varmaan tuli jakamaan raivoaan. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs jos joku tulis teidän kämppään, ilmoittas vaan etten lähde, samalla spreijjais seinät ja hajoittais irtaimiston. Sekö olis ok. No jokainen mukana olija saa kokea touhunsa vielä omassa lompakossaan, ja hiton hyvä niin!

Anonyymi kirjoitti...

Hipit hiuksista vittuun. Menkää, vaikka töihin tai jotakin.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavia nämä "hipeille pamppua" ja "hipit hiuksista vittuun!" viestit. Kertoo hyvin miksi täällä Suomessa täytyy huomion saadakseen ns. lyödä lekalla ohimoon pelkän olalle koputuksen sijaan: maamme on selvästi täynnä tajuttomia jurpoja.

Anonyymi kirjoitti...

Whee! Tää mestahan on täynnä ihmisvihaajia! :D:D Onko raha syövyttänyt sielun? Vai onko poliisivaltio onnistunut iskostamaan pelkoa pikkusieluiseen elämäänne? Nykypäivän nuoret sentään yrittää!

Anonyymi kirjoitti...

Terkkuja kaikille, erityisesti Matille! PS. Kiva naamari. PPS. Nämäkin poliisit voisivat olla hyödyllisemmissä tehtävissä kuten etsimässä lapsipornosivustoja.

Terveisin nörtit mattilanniemessä

Anonyymi kirjoitti...

Ei tässä(kään) valtauksessa haluta sosiaalikeskuksia/nuorisotiloja vaan poliittisia värväyskeskuksia tulipunavasemmistolle.

Anonyymi kirjoitti...

Enemmistö on aina sitä mieltä että mielenilmaukset ovat sallittuja kunhan ne ovat yleisen mielipiteen mukaisia.

Turtzik kirjoitti...

Tuen anarkiaa, mutta en sitä kun sitä ei toteuteta anarkian ehdoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Ai... no siinä tapauksessahan enemmistö on samaa mieltä esimerkiksi viimeisen kahden vuoden aikana järjestetyt Hamppumarssit ympäri maailmaa on yleisen mielipiteen mukaisia koska ne oli sallittuja. :D

Anonyymi kirjoitti...

Jepujee. Hipit rulaa ja on todella hienoa päästä piirtelemään tussilla seinille. Varsinkaan kun seinät eivät ole omia, vaan joku muu näkee vaivan siitä että toiset pääsisivät toteuttamaan itseänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Nooralle pisteet siitä että esiintyy omalla naamalla ja nimellä. Miksi jotkut piiloutuu naamareiden taa niin kuin poliisit? Plussaa myös asiallisista säännöistä. Mua itteäni ei mikään mahti maailmassa sais mukaan mihinkään talonvaltaukseen tai muuhunkaan laittomuuteen, mutta ei se sitä tarkoita, etten voisi nähdä tässä paljon hyvääkin.

Anonyymi kirjoitti...

Hah! Propsit valtaajille! Pakko nostaa hattua kun ihmiset uhraa omaa aikaa yleisen edun hyväksi!
Kohde on tosiaan vähän epäilyttävä, koska homevaurion paikkaaminen on kallista lystiä, mutta sanomassa ei ole mitään vikaa!

Ja niin. Asun täs vieressä ja toi musiikki vois olla vähän parempaa. Se trance pätkä oli hyvä. Sitä lisää kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Tästäkään ihme tempauksesta ja hihhuloinnista ei ole mitään hyötyä. Olette tehneet rikoksen ja vaikka yrittäisitte yhden virkaveljenne tavoin "juosta karkuun rauhanomaisesti" (helppohan se olisi, kun koruliikkeen ryöstön jälkeen voisi juosta karkuun - kunhan muistaa tehdä sen rauhanomaisesti), tullaan teidät ottamaan kiinni ja joudutte vastuuseen teostanne. Vaikka elätte elätte päänne sisällä jonkun sortin anarkistionnelassa, ei moinen toiminta kuitenkaan ole Suomen valtion lain mukaan hyväksyttävää.

Haluaisin nähdä asuntonne, mikäli olette somistaneet nekin kodikkaasti monenkirjavilla tägeillä ja iskulauseilla...

Kysymys: onko poliisi sika, jos se tulee paikalle tekemään työtään ja valvomaan lakia? Mitä enemmän hanaatte vastaan, sitä enemmän kohtaatte voimankäyttöä, joten ettei voi syyttää ketään muuta kuin itseänne.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla lukutaito heikko. Kyseessä on ollut vartija, ei poliisi. Ja jopa vartijoilta on tarpeeton voimankäyttö kielletty. Uhriksi joutuneele suositteleen syytteiden harkintaa. Vartija tai ei. Jätkä pitää saada vastuuseen ja virka hyllylle. Tuollaiset ovat niitä "sikoja" kuten useimmiten poliiseja on kutsuttu. Itseppähän ovat lempinimen ansainneet tarpeettomalla väkivallalla. Kohta varmaan aletaan varmaan ampumaan lippaita tyhjäksi kaikkien tunteman suuren Amerikan pedon virkavallan tapaan vaikka mitään ei olisi edes tehty. Juuri tuollaisella asenteella varustettuja ihmisiä ei pitäisi päästää vallan kahvaan. Hävetkää!

Anonyymi kirjoitti...

MENKÄÄ HOITOON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Itku ja hampaidenkiristys! :D

Anonyymi kirjoitti...

Rauhanomaisesti juokseva henkilö varmasti tietää itse käytettiinkö siinä tarpeetonta voimaa vai liukastuiko aivan itse jäisellä alustalla ? Taitaaa olla ilmoituksen teko tarpeetonta.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tämä "rauhanomaisesti paennut" kelpo veronmaksaja on lyönyt päänsä maahan kiinniottotilanteessa, ei hän saa syyttää tapauksesta kuin itseänsä. Lapsikin tietää, että tuollaisessa tilanteessa hihhuloivien henkilöllisyydet tarkistetaan, joten karkuun on turha koettaa luikkia ja poliiseilta pyristellä. Väkisinkin siinä haaveria syntyy ja toiset pääsevät keksimään, kuinka "fasisti poliisi" on aiheuttanut kaiken. Ei pankkirosvokaan kiinniottotilanteessa itseänsä loukatessaan paljon korvauksia ala saamaan. Häpeä sinä asenteinesi, vainoharhainen kaaoksen lietsoja. Jos rikolliset otetaan kiinni niin turha tästä on alkaa mitään iänikuisia Amerikka-vertauksia keksimään...

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kiva, just tällasen takia kaikki rakentava sivuutetaan nuorien suusta tulleena kun joku idiootti keksii tehdä jotain tämmöstä turhaa "jee jee niinkun mutsi sillo 60-70 luvul!" Elämäntapa hihhulit... melkein pahempia kuin uskovaiset. Terveisiä yliopistolta.

Anonyymi kirjoitti...

Edelliseen vielä lisäyksenä: vartija tai poliisi - itseään saa syyttää. Tiedättekö miksi minä en ole koskaan loukannut itseäni poliisien vartijoiden tai muiden järjestyksenvalvojien kanssa? Osaan elää ihmisiksi! Suosittelen lämpimästi teillekin ja hakemaan muutoksia (joita tämä maa tarvitsee) rauhanomaisesti SEKÄ lain puitteissa.

Anonyymi kirjoitti...

Olisitte nyt riehuneet edes kunnolla, kun rupesitte. Jos pitää herättää pahennusta seiniä töhrimällä ja kovaäänisellä musiikilla, kyse ei ole mistään yhteiskunta-aktivismista, vaan huoltomiesten arjesta missä tahansa KOASin asuntokohteessa.

Anonyymi kirjoitti...

No niin sikalauma on poliisin hoteissa, onneksi. Ja sitten selvittämään sakkojen suuruutta ja korvausten määrää.

Anonyymi kirjoitti...

Voimaa pojille ja tytöille jotka sinne saarroksiin jäi.

Toivottavasti kaikki menee putkeen. Kyllä se aurinko risukasaankin paistaa ja vaikka toi kasa puhallettiin kumoon, uuden voi hakea jos vaan löytää.

Ens kerralla vähemmän töhrimistä, enemmän ulkopolitiikkaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Tässä ei ole kyseessä mikään homerakennus, ettekö te tajua? Ideana on jokin paljon suurempi. Mutta ei Suomessa pysty."

Kerro se niille ihmisille, jotka tunnen, jotka joutuivat sairastumisen takia lähtemään talosta muualle töihin ja jättämään työpaperit kellariin homeen takia.

Niin vaikea kuin se onkin uskoa, niin ei niistä taloista ole lähdetty hetken päähänpistosta. Herramunjee sentään.

Anonyymi kirjoitti...

KAUNIS IDEA

T.J. kirjoitti...

""Tässä ei ole kyseessä mikään homerakennus, ettekö te tajua? Ideana on jokin paljon suurempi. Mutta ei Suomessa pysty.""

"Kerro se niille ihmisille, jotka tunnen, jotka joutuivat sairastumisen takia lähtemään talosta muualle töihin ja jättämään työpaperit kellariin homeen takia."

Opiskelin talossa 2001-2005 ja työskentelin siellä harjoittelijana ja tuntityöntekijänä 2003-2005 välisenä aikana ja sisäilma ei todellakaan ollut kovin laadukasta.

Kellarissa on sattunut useampia vesivahinkoja (viemärit tulvineet), joten rakenteissa on kosteutta ja hometta, jonka joitakin vuosia sitten asennettu ilmastointi puhaltaa nätisti koko taloon. LVI-remontin yhteydessä myös asbestipölyä on jäänyt varastokomeroihin ja muihin vähän käytettyihin tiloihin runsaanlaisesti, joten ei ihme, että erityispedagogiikan laitos muutti pois.

Rakennus muuten on entinen vanhainkoti ja kellarissa eteläpäässä ensimmäinen vasemmalla oleva huone oli kuulemma ruumishuone. Liekö kummituksiakin talossa useampia :P

Suosittelen rehellistä ja suoraselkäistä työntekoa ja tilan ostamista tai vuokraamista. Niin ne muutkin kerhotalonsa hankkivat.

Ja minkä ihmeen takia niitä töherryksiä pitää vääntää kaikki seinät täyteen? Ettekö saaneet lapsena piirtää?

Anonyymi kirjoitti...

http://motkraft.net/nyheter/3044

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on hienoa että tässä maassa on luotettava poliisi. Kyllä olisi kaikilla tempaukseen osallistuneetkin hiljaa kotonaan jos täällä oikeat fasistit pitäisivät valtaa - kun mafiosot ja leikki-natsit vetäisivät suunsa aukaisevaa turpaan ja tämän äitiä myös.
En siis täysin tuomitse tekoanne, tässäkin maassa on paljon korjattavaa. Jotenkin vaan tuntuu että energiaa käytetään nyt väärässä paikassa väärällä tavalla.
Olin positiivisesti yllättynyt viimeisimmästä videosta missä "kannetut" kävelivät saatettuina pois eivätkä roikkuneet ja vikisseet kuin pahaiset kakarat.
Täytyy kuitenkin kritisoida flaijereita mitä löysin. Niiden todella huono informointi olisi saattanut viedä jonkun puhtaasti tietämättömän pahaan pulaan tahtomattaan. Toivottavasti kaikille kerrottiin jo ovella mistä on kyse ja mitä siitä voi seurata.
Jos olisin kuullut asiasta aikaisemmin olisin voinut ihan hyvin käydä kääntymässä ja kysymässä mistä tässä on kyse, mutta valitettavasti kuulin koko asiasta tänään liian myöhään. Taidan olla siis liian kypsä politiikkaan jo tässä vaiheessa.

Anonyymi kirjoitti...

"maamme on selvästi täynnä tajuttomia jurpoja"

Se on totta ja sinä olet yksi heistä. Aika huvittavaa kyllä tämä vihan määrä täällä. Piste I:n päälle taas poliisien haukkuminen, hyvä meininki on, jee jee.

Anonyymi kirjoitti...

Jahas.. selvittelyn aika.. Nämä jurpot, näillä viitattiin tarpeettomaan väkivaltaan turvautuvia läskipäitä. Leikki-natsit? Mafiosot? Hitto mikä pälli olet... Ootko ihan tyhmä? Jos suomessa on alamaailma niin kai ne nyt osaa pitää matalaa profiilia, eikä "leikki-natsit" ole tähänkään päivään mennessä saaneet mitään muuta aikaiseksi kuin sen että heille nauretaan. Ja tämä mille repesin ihan kympillä... Liukastui alustalla :D:D:D Jyväskylän lumet sulaneet kulkuteiltä jo aika tovi sitten... käytännössä ei täällä voi liukastella jos on +10c lämmintä! Talolla vieraillut tuttuni tietää mitä tilanteessa on tapahtunut ja vartija oli potkinut kyseistä rauhanomaista pakenijaa päähän! Jos minä tulen ottamaan sinua kiinni nii monotanko suoraan päähän vai käytänkö vartijakoulutuksessa opetettuja pidätysotteita? Syyte pystyyn vaan ja vartijalta virka hyllylle!

Anonyymi kirjoitti...

eilen oli hakattu päätä maahan ja tänään potkittu päähän...
Mitähän huomenna ? Eikun tekemään ilmoitusta, niin saa poliisi taas yhden maksumiehen lisää !

Anonyymi kirjoitti...

Maksumies tai ei niin meneepä vartijan virka hyllylle tai edes varoituksen saa.. seuraavasta meneekin jo sitten virka hyllylle..ja tuo eilen sitä ja tänään tätä on vain panettelua. Ensimmäinen tieto oli bloggaajalta itseltä ja toinen tieto paikalla olleelta. Pelottaako faktat niin paljon et pitää alkaa kitiseen?

Anonyymi kirjoitti...

Eikun ilmoitusta tekemään, onnea yritykselle !!

Anonyymi kirjoitti...

Youtubessa on videota jo aiheesta. Katsokaa!

http://www.youtube.com/watch?v=F-xX4Runzj8

Anonyymi kirjoitti...

"Leikki-natsit? Mafiosot? Hitto mikä pälli olet... Ootko ihan tyhmä? Jos suomessa on alamaailma niin kai ne nyt osaa pitää matalaa profiilia, eikä "leikki-natsit" ole tähänkään päivään mennessä saaneet mitään muuta aikaiseksi kuin sen että heille nauretaan."

Itse voisit ottaa syvään henkeä ja lukea mitä kirjoitan. Se että en ole maailman selkein kirjottaja voi kyllä vaatia toisen lukukerran.

Olet idiootti.

Ja sitten koitan vähän selventää vaikeita ja fasistisia ajatuksiani.

Pointtinihan oli että ilman näkyvää lainvalvontaa (joka suomessa toimii varsin hyvin) mafiosoni ja leikki-natsini hyppisivät pöydillä ja pitäisivät itse kuria - omaa kuriansa. Siinä olisi talonvaltaajat ammuttu seinille tai hakattu hengiltä. Poliisihan oli myös paikalla suojelemassa valtaajia, tuliko kenellekkään tämä pikkuseikka mieleen? Vai oliko talossa niitäkin jotka olivat valmistautuneet suojelemaan itseään ja muita valtaajia väkivaltaiselta käytökseltä? Esim yksi ylimääräinen juoppohullu olisi halunnut sankariksi tai suuttunut jostain pyhästä hengestä ja kaatunut jonkun rauhanomaisen mielenosoittajan päälle. Aika lennokas mutta jopa Jyväskylässä mahdollinen skenaario.

Ja kyllä nuo leikki-natsit ovat saaneet ihan tarpeeksi pahaa aikaan. Yksi läheinen ystäväni tuli hakatuksi koska hän oli väärässä paikassa väärään aikaan. Meitä ei huvittanut niiden käytös.

Eli tiivistän:
Anonyymi, olet idiootti (ja kyllä se kattaa tämänkin kirjoituksen tekijän). Hyväksykää se fakta, ottakaa rauhoittuaksenne hetki ja keskustelkaa asioista.

Fanaattisuudella voi pilata puuron keitämisenkin. Entä sitten jos mennään niin vaikeisiin asioihin kuin usko tai politiikka? Liikkuvien osien määrän kasvaessa, virheiden aiheuttama tuho moninkertaistuu.

Ja sori vaan ei kovinkaan edestävästä keskustelusta, huonoista lauseista ja virheistä. En jaksanut enää katsoa mitä kirjoitan kun ei sillä idioottien tai fanaatikkojen kanssa ole mitään väliä.

Jatketaan harjoituksia.

Anonyymi kuittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mietin vain tätä järjetöntä seinien sotkemista, eikö jo lapsena opetettu ettei seinään piirretä !
Ei todellakaan anna aikuismaista kuvaa valtaajista !

Anonyymi kirjoitti...

Valtaustunnelmia rakennuksen sisältä ennen poliisin rynnäkköä: http://www.youtube.com/watch?v=VTzMipKEavM