torstai 3. huhtikuuta 2008

Kuinkas sitten kävikään

Sivullisen blogimerkintä aiheesta

Mediafiasko! Talosta kannettiin ulos "viimeisetkin" valtaajat yhdeksän maissa keskiviikkoiltana, kertovat lehdet.

Mutta talo on suuri ja sokkeloinen. Ryhmä valtaajia jäi katsomaan, mitä tilanne tuo tullessaan. Viimeiset valtaajat poistuivat talolta yhdeksältä tänä aamuna. Poliisi ei ollut paikalla.

Mitä luulette, kenen hallussa tila todella on?

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei se varmaan ole kenenkään hallussa, jos piilosta leikkineetkin poistuivat ja tila on nyt tyhjä.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan. Piilossa oleminen on harvoin sama asia kuin hallussa pitäminen. Eipä tainnut valtaus mennä ihan alkuperäisen suunnitelman mukaan. Varmasti tempauksen ideoijia harmittaa, käsittääkseni kiljupäisten teinien aiheuttamat tuhot eivät missään vaiheessa olleet osa agendaa. Arvostusta ideasta, vähän miinusta huonosta toteutuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

ei voi olla totta... "media fiasko!"
Oletko 12v? Kuka noita tekstejä kirjottaa? Jos haluatte uskottavuutenne säilyttää vaihtakaa tuon bloginne sisällön tuottajaa pikimiten.

Anonyymi kirjoitti...

Keskisuomalaisesta:

"Poliisi otti kiinni kaikki keskiviikkoiltana talossa aikaansa viettäneet valtaajat. Heitä kuljetettiin putkaan yhteensä kahdeksantoista. Lopulta valtaosa lähti poliisin mukaan vapaaehtoisesti. Muutama ihminen jouduttiin kantamaan ulos rakennuksesta."

Suurin osa jätti siis kapinan sikseen ja alistui kiltisti yhteiskunnan normeihin. Määränäkin 18 on aika maltillinen niihin lukuihin mitä täällä on esitetty.

Anonyymi kirjoitti...

Toivon hartaasti, että näiden tekstien takana on edellisen kommentoijan mainitsema 12v. Koska jos bloggaaja on suomalaisessa korkeakoulussa opiskeleva tai sieltä tutkinnon saanut, niin...Sinänsä tärkeän (ja kannatettavan) asian raportointi vesittyy täysin.

Anonyymi kirjoitti...

Olittepas nokkelia! Kyllä nyt poliiseja varmasti harmittaa!

Anonyymi kirjoitti...

Youtubessa on videota jo aiheesta. Katsokaa!

http://www.youtube.com/watch?v=F-xX4Runzj8

Anonyymi kirjoitti...

hieno ja hyvä video ;) antaa paremman kuvan TODELLISEUUDESTA kuin yksikään blogin teksti =)

Kuitenkin... Talonvaltaus on toimiva keino, sehän on nähty ympäri maailmaa. Hieman paremmin asian kuitenkin voisi tehdä JA SUUNNITELLA! Blogissakaan mitään vikaa ole, paitsi sisällön tuottaja. Tukea voisi oikeasti Jykylästäkin löytyä jos vähän järkevämmin käyttäisi energiansa ja miettisi mitä on tekemässä, JA MITEN SEN SANOO.

btw. hienoja tägejä. Fiksua, todellakin :(

Anonyymi kirjoitti...

NATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSINATSI

Oskari kirjoitti...

Noh, olin eilen paikalla vain satunnaisena ohikulkijana (vaikka symppaan kyllä valtaajien tarkoitusta), ja täytyy tuota videota nyt syyttää sen verran harhaanjohtavaksi, että kaikki mielenosoittajat eivät suinkaan käyttäytyneet noin. Selvästi päihtyneitä ei ollut yhtäkään, kuten ei myöskään niitä väliteksteissä luvattuja puliukkoja. Kiljulla läträämistäkään en havainnut, ainoastaan yksi opiskelukaverini joi Carlsbergia tölkistä (mutta käyttäytyi kyllä ihan siivosti). Sen sijaan selvästi väsyneitä ja ärsyyntyneitä ihmisiä oli paikalla muutamia.

Toisekseen, käsitykseni mukaan kukaan yleisöstä ei hurrannut poliiseille, vaan tutuille ulos kannetuille mielenosoittajille, jotka vilkuttelivat takaisin.

Noille videopätkille oli valittu vain pieniä yksityiskohtia tapahtumista, ja inserttien ympärille on kirjoiteltu ihan satuja, uskokaa pois.

Bloggaajan kielioppivirheet sen sijaan -- mikäli niihin välttämättä halutaan takertua -- ovat loistava vertauskuva siitä, mitä suomalaiselle yliopistojärjestelmälle on tapahtumassa... :]

Anonyymi kirjoitti...

Olin paikalla ja siellä ei kyllä ollut muutakuin ehkä 5 poliisia. Minkäänlaista huutelua poliiseille tms. ei ollut. Kaikki sujui rauhallisesti ja valtaajat tulivat parijonossa ulos rakennuksesta luvaten nuolla kaikki töhryt seinistä. Poliisi jakoi valtaajille ruusut ja ajoi nämä limusiinissä juomaan fanttaa Agoralle, jossa Jorma Ollila piti Ilen kanssa puheen siitä miten tietoyhteiskuntaa rakennetaan.

Ainoastaan kaksi vaaleanpunaista elefanttia väsähti erään poliisiauton eteen kun kylähullu Piispanen tuli näkemään paikalle näkyjä. Sylettää...